Πώς να ισιώσει μαλλιά σας

Προϋπόθεση σε οποιαδήποτε ίσιωμα διαδικασία είναι να πλένουν και προϋπόθεση μαλλιά σας. Εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε μέθοδο που περιλαμβάνει τη θερμότητα, έχει σημασία να χρησιμοποιούν θερμομονωτικά προϊόντα θερμικής προστασίας για να κρατήσει τα μαλλιά σας υγιή. Ενώ μελετά διάφορους μαλλιά ισιώματος τεχνικές, μία αποφασιστικό παράγοντα θα είναι η περίοδος διάστημα για οποίο θέλετε να παραμείνει ευθεία. Οι ακόλουθες είναι οι πολλές διαφορετικές επιλογές στο πώς να ισιώσετε μαλλιά σας.
Πώς να ισιώσετε Hair σας με ένα Ίσιωμα Σίδερο? Σιδήρους Ίσιωμα ή επίπεδη σίδερα τα δημοφιλέστερα επιλογή για προσωρινή ίσιωμα. Είναι φθηνά, και παράγουν πόκερ ίσια μεταξένια μαλλιά. Συστήνω ιοντικές κεραμικά επίπεδη σίδερα, οποίοι είναι πολύ ευγενικότερα για μαλλιά σας παρά σίδερα μέταλλο. Ίσιωμα με επίπεδη σίδερα συνήθως διαρκεί μία ημέρα ή δύο, ή για μερικούς ανθρώπους, μέχρι να πλένουν τα μαλλιά τους. Εδώ είναι πώς αυτό γίνεται: Το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να επιτρέψει την σίδερα για να ζεσταθεί στο επιθυμητό θερμότητα. Εντωμεταξύ, θα μπορούσατε εφαρμόσετε ένα θερμότητα προστατεύοντας προϊόν για μαλλιά σας, και εάν μαλλιά σας είναι της πεισματάρης ποικιλίας, τότε ένα ισιωτικό κρέμα. Βουρτσίστε μαλλιά και τμήμα σου off μαλλιά σας, παίρνοντας κορυφή τρίχα (περίπου όλα τα μαλλιά πάνω από το επίπεδο ναό) και στοιβάζει το στο κορυφή του κεφαλιού σας. Πάρτε ένα μικρό τμήμα των μαλλιών σας, και το βάζουμε μεταξύ κουπιά του σίδερου. Προσπαθήστε να ξεκινούν από κοντά στο ρίζα, αλλά κρατήστε ασφαλή απόσταση από το κρανίο. Τώρα σφιγκτήρας κάτω με τον σίδερα στην τμήμα των μαλλιών, και αργά φέρτε κάτω στο οι άκρες των σκέλη. Επαναλάβετε αυτή τεχνική με όλες επάνω τετραγωνίδιο, αφού έχετε ολοκληρώσει το κάτω μερίδα.
Πώς να ισιώσουν την τρίχα σας με ένα Blow Στεγνωτήριο? Περισσότεροι πλήγμα γυναίκες ξηρά τρίχα τους σε αρκετά κανονική βάσεις, έτσι είμαι σίγουρος είναι εξοικειωμένοι με πώς να κάνει αυτό. Πρόκειται μια καλή επιλογή, αν θέλετε να ισιώσετε μαλλιά σας χωρίς ένα ισιωτικό. Ωστόσο, είναι πιθανό να εργαστεί μόνο εάν έχετε κυματιστή ή ελαφρώς σγουρά μαλλιά. Οι περισσότεροι άνθρωποι λένε ότι επίπεδες ή κουπί βούρτσες (αυτά με ένα ελαστικό απαμβλύνονται μεγάλα πλατέα βάση και σύρμα ή νάιλον τρίχες) λειτουργούν καλύτερα, ενώ πλήγμα ξήρανση. Εκτελέστε τη βούρτσα από τη ρίζα μέχρι άκρη, ενώ εστιάζοντας το ακροφύσιο του στεγνωτηρίου πλήγμα στην τρίχα, μακριά από το κρανίο. Εάν βρείτε τα υπόλοιπα μαλλιά σας πάρει στεγνό ενώ εσείς ισιώσει ένα ιδιαίτερο τμήμα, πρέπει να το επανύγρανση πριν χρησιμοποιώντας το χτύπημα-στεγνωτήρα σε το. Για στενούς μπούκλες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο προϊόν που ελέγχει φριζάρισμα και μπούκλες.
Πώς να ισιώσει περιοδεία Hair σωστά (Μόνιμα)? Αν σας αρέσει η επίπεδη εμφάνιση μαλλιά, και έχουν κουραστεί από styling μαλλιών σας δύο φορές ή τρεις φορές σε μια εβδομάδα, θα πρέπει να εξετάσει μόνιμο ίσιωμα, χρησιμοποιώντας ένα προϊόν ανακαίνιση στο σπίτι. Καθώς υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη προϊόντων διαθέσιμων, τη διάρκεια για οποίες κρατήσετε μαλλιά σας ίσια διαφέρουν επίσης, αλλά θα είναι σημαντικά μεγαλύτερη σε προσωρινές ίσιωμα. Ενώ ορισμένες προϊόντα είναι ήπιες και θα εργαστεί να ισιώσει χαλαρή μπούκλες, είναι αυτοί χορδιστή χρειάζονται για κατσαρά σφιχτά μαλλιά. Το μόνο δύσκολο μέρος είναι η εφαρμογή, και μπορεί να χρειαστεί βοήθεια ενός φίλου για να πάρετε όλα τα μαλλιά σας με επικάλυψη.
Πώς να Ισιώστε Hair σας Φυσικά? Εάν θέλετε να ισιώσετε μαλλιά σας ο εύκολος τρόπο, αυτό σπίτι γιατρικό συνιστάται ορισμένοι. Fresh καρύδας εκχύλισμα λέγεται για να λειτουργήσει ως ένα ίσιωμα των μαλλιών. Μπορεί να συλλέγονται από άλεση Fresh καρύδας στο μπλέντερ, και τεντώνοντας να συλλέγει το γάλα. Συμπιέστε μία ασβέστη στην εκχύλισμα, ανακατεύουμε και καταψύξτε για λίγο. Μόλις δείτε μια κρεμώδη αφρό επιπλέοντα σε το, εφαρμόσετε σε μαλλιά και κρανίο σας. Τυλίξτε τα μαλλιά σας με ένα βρεγμένο ζεστή πετσέτα περίπου το μισό και την ώρα. Τότε πλύνετε έξω τρίχα σας με σαμπουάν. Ενώ αυτή η παρασκευή λέγεται έλεγχος μπούκλες, είναι σίγουρα ένα μεγάλο φυσικό βελτιωτικό.
Οι παραπάνω περιγραφές για το πώς να ισιώσετε τα μαλλιά σας είναι οικονομικά αποδοτικές λύσεις σε σύγκριση με να πάρει τα μαλλιά σας ισιώνουν σε ένα σαλόνι. Η αποτελεσματικότητα αυτών ίσιωμα μεθόδων θα εξαρτηθεί την υφή των μαλλιών σας, έτσι είναι καλύτερο να δοκιμάσετε καθένα έξω, πρίν εγκαθιστά στο ποιο καλύτερο εργασιών για εσάς.