Deck Stain Σύγκριση - Best Deck Stain

Μια γέφυρα λεκές χρησιμοποιείται για να κάνει το κατάστρωμα ανθεκτικά στην τριβή. Για την προστασία του καταστρώματος από το νερό και τις ακτίνες UV του ήλιου, μια γέφυρα λεκές είναι συνήθως προτιμάται. Τη μακροβιότητα του λεκέ ήταν ο αποφασιστικός παράγοντας μπορούν να επιλέγουν το καλύτερο κατάστρωμα λεκέ. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται και από το υλικό και την επιθυμητή εμφάνιση του ξύλου. Το χρώμα του καταστρώματος λεκέ αποφασίζει για την αναζήτηση τράπουλά σας. Deck λεκέ που αποτελείται από ένα πιο σκούρο χρώμα διαρκεί περισσότερο και διατηρεί μια παρατεταμένη φρέσκια ματιά στο κατάστρωμα. Η σωστή προετοιμασία των ξύλινη γέφυρα παρατείνει επίσης τη ζωή ενός καταστρώματος λεκέ. Το κατάστρωμα λεκές σύγκριση που περιγράφεται παρακάτω απαριθμεί τις διάφορες ποικιλίες του προϊόντος αυτού που διατίθενται στην αγορά.
Κωδικοποίηση ή διαφανή γέφυρα λεκέ? Όπως υποδηλώνει το όνομα, διαφανή ή σαφή λεκέδες κατάστρωμα επιτρέπουν την προβολή του ξύλου. Αυτό συμβαίνει διότι, η εφαρμογή αυτού του καταστρώματος λεκέ επιτρέπουν την κόκκου και την υφή του ξύλου για να δείξει κατευθείαν. Αυτό το είδος του λεκέ δεν είναι στη λίστα προτιμώμενων δεδομένου ότι απαιτεί φανοποιίας ετησίως. Ο λεκές δεν προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Αίθριος λεκέ με ειδικές UV κλείδωμα χημικές ουσίες είναι καλύτερα, δεδομένου ότι δεν έχουν καμία πρόσθετη χρωστική ουσία. Πριν αγοράσετε ένα σαφές κατάστρωμα λεκέ, είναι απαραίτητο να περάσουν από τα στοιχεία του προϊόντος στην ετικέτα. Αίθριος λεκές έχει μικρότερη διάρκεια ζωής.
Στερεά ή Αδιαφανές Deck λεκέ? Κατάστρωμα Στερεά λεκέ παρέχει πλήρη κάλυψη του σπόρου και η υφή δεν είναι εμφανή, αλλά ορατή. Αυτό το είδος του καταστρώματος λεκέ μοιάζει περισσότερο με ένα χρώμα και μπορεί να διαρκέσει για περισσότερο από τέσσερα έτη. Στερεά κατάστρωμα λεκές δεν είναι αρκετά αποτελεσματικές ώστε να αντέχουν στις φθορές που προκύπτουν από τους ανθρώπους πόδια πάνω από το κατάστρωμα. Όταν εφαρμόζεται σε οριζόντιες επιφάνειες, υπόκειται σε μεγαλύτερη ζημιά από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Σε αντίθεση με άλλους λεκέδες, στερεά λεκές υποβάλλεται σε ξεφλούδισμα και το ράγισμα, παρά το ξεθώριασμα. Αυτός είναι ο λόγος, γιατί αυτό το είδος του λεκέ λειτουργεί καλύτερα για τις κάθετες βαθμολογία, όπως δημοσιεύσεις ή κάθετες γραμμές ελιγμών. Έχουν μια διάρκεια τεσσάρων περίπου ετών. Αποσάθρωση του λεκέ και την επιλεγείσα χρώμα καθορίζει και τη μακροζωία του.
Ημι-διαφανής γέφυρα Stain? Το αποτέλεσμα μιας ημι-διαφανές κατάστρωμα λεκέ έγκειται στο μεταξύ σαφή και σταθερή λεκέ. Έχει ένα σαφώς καθορισμένο χρώμα που δίνει μια απόχρωση με το ξύλο, και επιτρέπει το σιτάρι και τη σύσταση να είναι ορατή. Η προστασία του ξύλου από την υπεριώδη είναι μεγαλύτερος αν η ποσότητα της απόχρωσης στο στίγμα του είναι υψηλό. Το βλέμμα ότι η κηλίδα αυτή παρέχει είναι παρόμοια με εκείνη ενός εσωτερικού σκούπισμα λεκέ. Είναι χαμηλού συντηρήσεως και requires επαναεφαρμογή μετά πάροδο δύο χρόνος. Είναι διαθέσιμο σε μια ποικιλία χρωμάτων και διαρκεί περίπου δύο χρόνια ή και περισσότερο. Ημι-διαφανής κατάστρωμα λεκές, δεν φλούδα, όπως τα στερεά λεκέδες και να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από σαφείς λεκέδες.
Όλους τους λεκέδες κατάστρωμα είτε με βάση το νερό ή με βάση το πετρέλαιο. Υπάρχουν ορισμένα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δύο τύπων.
Με βάση το πετρέλαιο Stain? Βάση το λάδι λεκέ ανέκαθεν επιλεγεί για ένα παραδοσιακό τρόπο για να λεκέ μια γέφυρα. Λόγω του αποτελέσματος διείσδυσή της σε ξύλο, βοηθά το κατάστρωμα ξύλο για να διατηρηθεί η φυσική του εμφάνιση, με μια πιο πλούσια ουσία. Το πετρέλαιο που βασίζονται κηλίδας είναι λιγότερο πιθανό να φλοιό και να έχουν μια αξιοπρεπή διάρκεια ζωής.
Ένα σημαντικό μειονέκτημα του πετρελαίου με βάση το κατάστρωμα λεκές είναι ότι αποτελείται από φυσική ρητίνη. Χωρίς οποιαδήποτε προσθήκη φυκοκτόνα, αλγεοκτόνα and mildewcides σε αυτό το είδος της κηλίδας, πιθανή ανάπτυξη φυκών και μούχλα μπορεί να συμβεί. Δεδομένου ότι το πετρέλαιο με βάση τους λεκέδες που αποτελείται από φυσική ρητίνη, προσφέρουν γόνιμο έδαφος για τέτοιου είδους παράσιτα. Παρουσία αυτών των τοξικών παραγόντων δεν είναι τρόπος υπέρ ενός υγιούς περιβάλλοντος στο σπίτι σας και ιδιαίτερα αν τα παιδιά είναι γύρω. Έχει αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Έτσι, αν οι τοξίνες δεν εφαρμόζονται τότε θα ευνοεί την προσβολή από παράσιτα. Από την άλλη πλευρά, η εφαρμογή των τοξινών έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον.
Με βάση το νερό λεκέδες? Μια μεγάλη εναλλακτική λύση σε ένα βασισμένο στο λάδι λεκέ είναι με βάση το νερό κατάστρωμα λεκέ. Με βάση το νερό λεκές δεν παρέχει γόνιμο έδαφος για τα φύκη και τα παρόμοια. Δεν απαιτείται επιπλέον για κάθε είδους φυκοκτόνα, αλγεοκτόνα και mildewcides και ως εκ τούτου είναι φιλικός προς το περιβάλλον. Με βάση το νερό λεκέδες κατάστρωμα στεγνώσουν ταχύτερα και είναι πιο εύκολο να καθαριστεί από το πετρέλαιο με βάση τους λεκέδες. Έχουν μια διάρκεια από επτά έως οκτώ χρόνια.
Με βάση το νερό λεκέδες έχουν ένα μικρό σύνολο πίσω μέρος κρύβεται το φυσικό βλέμμα του ξύλου. Όμως, λαμβάνοντας υπόψη το περιβάλλον, το σημείο αυτό είναι πολύ μικρό για να θεωρηθεί.
Η καλύτερη τράπουλα λεκές είναι προφανώς αυτή που παρέχει μια μεγάλη εμφάνιση στο κατάστρωμα σας με ελάχιστο τους κινδύνους για την υγεία. Επιλέξτε μια τράπουλα λεκέ που ταιριάζει σε κάθε κομμάτι της επιθυμία σας για μια όμορφη ξύλινη γέφυρα. Ωστόσο, προτού αποφασίσει μετά από κάθε είδος της κηλίδας, πάντα θεωρούν ότι οικογένειάς σας την υγεία σας και. Συντήρηση και αντοχή παίρνει μια δεύτερη θέση, όταν πρόκειται για την υγεία σας και του περιβάλλοντος. Μια λεπτομερής και περαιτέρω μελέτη στο κατάστρωμα λεκέ σύγκριση βοηθά πάντα στην εξοικονόμηση χρόνου, χρήματος και εργατικού δυναμικού.