Να απαλλαγούμε από τσιμπούρια

Ελάτε την άνοιξη και το κοινό πρόβλημα που σχεδόν όλα τα σπίτια θα συναντήσετε είναι να απαλλαγούμε από τα τσιμπούρια. Θα σκεφτείτε, ανάλυση και δοκιμάστε διαφορετικές μεθόδους για να καταργήσετε τα τσιμπούρια. Δυστυχώς, Αν ήταν τόσο εύκολο να τους ξεφορτωθεί. Αυτά τα μικροσκοπικά πλάσματα ως επί το πλείστον μεγαλώνει με ξύλο και πιστεύεται ότι προκαλούν την ασθένεια Lyme, το βραχώδες βουνό στίγματα πυρετός και διάφορες άλλες παθήσεις. Με την ταχεία αύξηση του πληθυσμού στην ξύλινη περιοχές των ΗΠΑ, οι κρότωνες μπορούν να είναι πιο επικίνδυνο, διότι εξάπλωση ασθενειών.
Τι είναι τα τσιμπούρια? Κρότωνες είναι αραχνοειδή, όπως ακάρεα αράχνες και σκορπιούς και τρέφονται με το αίμα των άλλων φιλοξενεί. Δεν είναι έντομα, αλλά είναι παράσιτα που τρέφονται με το αίμα των ανθρώπων, των κατοικιδίων ζώων (βοοειδή), τα άγρια ​​ζώα και ερπετά. Είναι μια λανθασμένη αντίληψη ότι οι κρότωνες είναι έντομα, αλλά στην πραγματικότητα είναι αραχνοειδή. Γενικές γραμμές σε κάποια κατηγορία, υπάρχουν δύο είδη κροτώνων, η σκληρή τσιμπούρια και τα μαλακά τσιμπούρια. Τόσο το είδος των τσιμπουριών έχουν μικρές διαφορές στον τρόπο ζωής, τη δομή και τις διατροφικές συνήθειες. Εν γένει, τα ακάρεα αποτελούνται από καμάκι όπως τη δομή (hypostome), που χρησιμοποιείται για να διεισδύσουν βαθιά στο σώμα του ξενιστή. Τα τσιμπούρια που πετούν είναι σπάνιες, οι περισσότερες από αυτές ανιχνεύσουμε ή άλμα. Κρότωνες χρήση του διοξειδίου του άνθρακα, όσφρηση, τη θερμότητα και άλλα ερεθίσματα για να εντοπίσετε τους οικοδεσπότες τους. Μπορούν να παραμένουν κολλημένοι σε ένα φύλλο ή υποκαταστήματος ένα δέντρο στον κήπο σας και ενώ έχετε περάσει και πινέλο μέσα από τα φύλλα, παίρνουν κολλημένοι σε σας. Ακόμη και όταν παίρνουμε τα κατοικίδια ζώα μας στις εξορμήσεις σε μερικά ξύλινα περιοχές, έρχονται πίσω στο σπίτι με τα τσιμπούρια που μπορεί να καταλήξουν προσβάλλουν από το σπίτι. Συνήθως, οι κρότωνες βρίσκονται τρία πόδια πάνω από το έδαφος. Κρότωνες βρίσκονται στο κουρέλια των επίπλων, cervices των τοίχων και στο κατάστημα βεράντες δωμάτια, καθώς και τα ναυπηγεία του σπιτιού. Οι κρότωνες είναι μικρά σε μέγεθος και μπορεί να είναι ½ ιντσών, 3.16 ίντσες ή απλά το μέγεθος των καρπών, όπως τα σταφύλια! Ας συζητήσουμε τι είναι οι τρόποι για να απαλλαγούμε από τα τσιμπούρια στο σπίτι.
Να απαλλαγούμε από τσιμπούρια στο σπίτι? Είναι απαραίτητο να εντοπιστούν οι τομείς και οι θέσεις που έχουν προσβληθεί ή επηρεάζονται από τα τσιμπούρια. Μπορεί να είναι το σώμα σας, τα έπιπλα και την αυλή του σπιτιού.
Αυτοεπιθεώρηση? Αν έχετε επισκεφθεί κάποια περιοχή ή τον τόπο, όπου υπήρξε μια προσβολή των κροτώνων και υποψιάζεστε ότι μπορεί να τους μεταφέρουν, στη συνέχεια, ελέγξτε το σώμα και τα ρούχα σας προσεκτικά. Γενικά, δεν είναι εύκολο να προσδιοριστούν οι κρότωνες, καθώς είναι μικρά και έχουν κολλήσει καμάκια τους βαθιά μέσα στο δέρμα. Αναχώρηση ώρα για ύπνο, αν τα γόνατα, πίσω μέρος του λαιμού και κάτω μέρη του πόδια έχουν κολλήσει τσιμπούρια πάνω τους. Επίσης, παρατηρήστε τις ζάρες και το δίπλωμα του ρούχα. Απλά δεν μπορείτε να πείτε όταν αυτά τα μικροσκοπικά πλάσματα μπορούν να κρύψουν, οπότε ελέγξτε τα καλύτερα όλες μαζί. Αν βρείτε τσιμπούρια στο σώμα σας, στη συνέχεια να λάβει συγκεκριμένα μέτρα για την άρση τους αμέσως. Πώς να απαλλαγείτε από τα τσιμπούρια από το σώμα σας; Το ασφαλέστερο και πλέον προτιμώμενη μέθοδος για την απομάκρυνση τσιμπούρια από το σώμα σας, όπως αναπτύσσεται κατωτέρω. ? Πάρτε τη λαβή του κρότωνα with τσιμπιδάκια, όσο πιο κοντά στο δέρμα του δυνατού. Μην τα αγγίζετε με τα χέρια, καθώς οδηγεί σε μόλυνση. ? Τραβήξτε το σώμα από το δέρμα, εφαρμόζοντας σταθερή πίεση. Μην θρυμματίζετε, συμπίεση ή συστροφή του σώματος του τσιμπούρια. Απαλά το πάρουν. Αν κάποιοι μέρος, όπως το στόμα, εξακολουθεί να παραμένει στο σώμα, τότε μην ανησυχείτε. ? Μην πετάτε τυχαία το τσιμπούρι οπουδήποτε. Φροντίστε να είναι σε ένα μπουκάλι αλκοόλ, που θα την σκοτώσει ή να τεθεί μια ταινία γύρω από αυτό και να αποθηκεύουν σε ένα ξεχωριστό δοχείο. ? Πλύντε το μέρος του σώματος από όπου το τσιμπούρι αφαιρέθηκε, με αντισηπτικό σαπούνι και εφαρμόστε αλοιφή. Συμβουλευτείτε το γιατρό δέρμα σας εάν είναι απαραίτητο. ? Tick Απωθητικά? Υπάρχουν πολλά απωθητικά τσιμπούρι όπως πυρεθρίνες, damminix, diazinon και άλλα φυτοφάρμακα, τα οποία χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των παρασιτώσεων από κρότωνες στα σπίτια. Τούτου λεχθέντος, θα ήθελα να προσθέσω ότι, αντί της χρήσης φυτοφαρμάκων στις γνώσεις μας, είναι καλύτερο να ζητήσει από την παρασίτων εμπειρογνώμονες ελέγχου. The παρασίτων εμπειρογνώμονες ελέγχου υιοθέτηση μεθόδων, που μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο από τις παρενέργειες των χημικών ουσιών, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά λάθος σε λάθος μέρη, όπως, κουζίνα, υπνοδωμάτια κλπ. Το δάγκωμα μιας τσιμπούρια μπορούν να προκαλέσουν την ασθένεια Lyme κυνικός σε σκύλους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για κυνικός lyme συμπτωμάτων της νόσου και να κατανοήσουν πώς αυτή επηρεάζει σκυλί σας.
Πώς θα απαλλαγούμε από τα τσιμπούρια στην περιοχή ναυπηγείο μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, καθώς τα τσιμπούρια μπορεί να μολύνουν πυκνά αυτό τον τομέα. Τακτικός καθαρισμός και η χρησιμοποίηση μεθόδων ελέγχου των παρασίτων μπορεί να σας βοηθήσει να αποβάλετε τα τσιμπούρια. Να φοράτε ελαφριά και την πλήρη μανίκι ρούχα ενώ εργάζονται σε τομείς κήπο σας, ώστε να μπορείτε να εμποδίσει την εξάπλωση της κροτώνων. Πώς θα απαλλαγούμε από τα τσιμπούρια από το σπίτι σας απαιτεί την υπομονή και την αυστηρή υιοθέτηση των μέτρων υγιεινής.