"Πώς να θέσει ένα κεραμικό κεραμίδι

Τα κεραμικά κεραμίδια είναι ανθεκτικό και εύκολο στη συντήρηση. Υπάρχουν μυριάδες κεραμικών πλακιδίων σχέδια που να είναι ελκυστικοί. However, για τα κεραμικά πλακίδια απαιτεί πολύ υπομονή και ειδικά εργαλεία. Ας συζητήσουμε λεπτομερώς πώς να τεθούν κεραμικών πλακιδίων.
"Πώς να θέσει Κεραμικά πλακάκια - εργαλεία και υλικά? Μερικά συγκεκριμένα εργαλεία που απαιτούνται ώστε να τεθούν τα κεραμικά πλακίδια. Ο κατάλογος αυτών των εργαλείων παρατίθεται στη συνέχεια?
Μέτρηση της ταινίας? Γυαλιά? Ξυλουργού πλατεία? Σφουγγάρι? Καθαριότητα κουρέλια? Μολύβι? Grout float? Μυστρί? Hammer? Ο κατάλογος των απαιτούμενων υλικών έχει ως εξής?
Πλακάκια? Παράθεση adhesive? Καλαφατίστε σιλικόνης? Σιλικόνης στεγανωτικό κονίαμα? Πλακιδίων αποστάτες? Πώς να θέσει Κεραμικά πλακάκια? Τα βήματα που δίνονται παρακάτω είναι η απάντηση στην ερώτησή σας για το πώς να θέσει κεραμικών πλακιδίων δαπέδου.
Βήμα 1? Το σπουδαιότερο βήμα είναι να αφαιρέσετε το παλιό δάπεδο. Ωστόσο, εάν είστε οικοδόμηση ενός νέου σπιτιού, αυτό το βήμα δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Το μόνο πράγμα είναι πως στο πάτωμα επιμέρους πρέπει να εξομαλυνθεί τακτοποιημένα, ώστε να γίνει εύκολο να τεθούν τα κεραμικά πλακίδια.? Βήμα 2? Το επόμενο βήμα είναι να κάνει μια παρουσίαση των κεραμικών πλακιδίων δαπέδου. Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να διαχωρίζουν το δωμάτιο οριζοντίως και καθέτως. Με τη βοήθεια του μεζούρα, πρώτη προ-καθορίζουν το μέγεθος του δωματίου και στη συνέχεια να εκτιμήσει τον αριθμό των πλακιδίων που απαιτούνται για να τεθεί στο πάτωμα.? Βήμα 3? Υπάρχουν δύο τύποι μοντέλων να θέσει τα κεραμικά πλακίδια. Υποδοχή jack και η λειτουργία μοτίβο ομολόγων. Μπορείτε να επιλέξουν την υποδοχή μοτίβο γρύλο, επειδή είναι εύκολο να τεθούν και θυμίζει σκακιέρα.? Βήμα 4? Στη διάταξη με τη βοήθεια ενός μεζούρα, μάθετε από το κέντρο του δωματίου και σχεδόν διαχωρίζουν το δωμάτιο σε τέσσερα μέρη με κλήρωση δύο γραμμές με μια γραμμή κιμωλίας. Μία γραμμή πρέπει να συντάσσεται σε όλο το μήκος του δωματίου και το άλλο κατά μήκος του πλάτους του δωματίου. Ξεκινήστε πλακόστρωση από το κέντρο του δωματίου. Επιλέξτε ένα τετράγωνο από τις τέσσερις πλατείες που σχηματίζονται μόλις κιμωλία έξω από το δάπεδο του δωματίου.? Βήμα 5? Το επόμενο βήμα για το πώς να θέσει κεραμικό κεραμίδι είναι να διαδώσει την κόλλα με ένα μυστρί και χτένα την σε γλυφές κορυφογραμμές. Εάν θέλετε, τους αποστάτες κεραμίδι μπορούν να προστεθούν. Αυτές οι αποστάτες πλακίδια κατασκευάζονται από πλαστικό και έχουν θεσπιστεί ώστε να διατηρηθούν ευθείες γραμμές ενέματα.? Βήμα 6? Ξεκινήστε περί τα πλακάκια και αν η αποπνέει κόλλα, καθαρίστε την περίσσεια κόλλα, με τα κουρέλια προτού να πάρει ξηρά. Η κόλλα πρέπει να καθαρίζεται με τη βοήθεια ενός σπόγγου που είναι εμποτισμένο με κάποιο είδος διαλύτη (που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του δαπέδου).? Βήμα 7? Αφού τεθούν τα κεραμίδια, καθορίζει τους στην κόλλα από leveler κεραμίδι και ένα σφυρί. ? Βήμα 8?: Το τελευταίο βήμα είναι να τεθούν τα κεραμίδια κατά μήκος της περιμέτρου του δωματίου. Τα κεραμικά πλακάκια κόβεται σύμφωνα με τον επιθυμητό σχήμα και μέγεθος που απαιτείται για να χωράει στο υπόλοιπο διάστημα. Περιμένετε για την κόλλα να στεγνώσει. Αυτό ολοκληρώνει τη διαδικασία της περί τα κεραμικά πλακίδια.
Κρατήστε όλα τα εργαλεία και το υλικό που απαιτείται πρακτικό να κάνει τη δουλειά εύκολα. Αυτοί είναι τα βήματα για την επίλυση ερώτημά σας για το πώς να θέσει κεραμικών πλακιδίων.