How για Περικοπή Hedges

Αντισταθμίσεις κινδύνου είναι ένα μάτσο θάμνοι φυτεύτηκαν σε μια γραμμή. Μεγαλώνοντας φράκτες είναι μια πολύ παλιά ιδέα αφορά τη χρήση των φρακτών χρονολογείται από τη νεολιθική εποχή, όταν χρησιμοποιήθηκαν για να χερσαίων συνόρων για την καλλιέργεια σιτηρών. Δεν πολύ προσπάθειας για φύτευση φρακτών. Ακόμη και τη διατήρηση και κλάδεμα φυτών δεν είναι μια δύσκολη εργασία. Αλλά περιοδική κοπής και σωστή φροντίδα είναι απαραίτητη για οποιαδήποτε κηπουρό για να ενισχύσετε το βλέμμα του κήπου του. ενδιαφέρον σας σε φράχτες δείχνει που συμπαθείτε κηπουρική και αποτελούν υπεύθυνα κηπουρός, επομένως διαβάστε για να μάθετε πώς στα τελειώματα φράκτες.
Πώς να περικόψετε ένα Hedge
Ακολουθήστε τις παρακάτω αναφερόμενες διαδικασία για να ξέρει πώς να τακτοποιήσουν φράκτες.
Χρειάζεστε κάποια καλά διατηρούνται τα εργαλεία κήπου, όπως, ένα ζευγάρι κλαδευτήρια, πάσσαλοι κήπος και μια σειρά για να περικόψετε ένα φράκτη.
Πάντα θυμηθείτε ότι κατά το κλάδεμα μιας αντιστάθμισης, την προηγούμενη ξεκινάτε τόσο περισσότερο γίνεται εύκολη για σας να κλάδεμα του φράκτη, αλλά και για τις εγκαταστάσεις για να γίνει η συνήθης σε αυτό. Μόλις φυτό οι αντισταθμίσεις, παρακολουθούμε την ανάπτυξη του φυτού. Μόλις οι εγκαταστάσεις στο εσωτερικό της φράκτες αρχίσει να μεγαλώνει, στα τελειώματα τους φράκτες. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι, τα φυτά προσαρμόζονται στις κοπή γρηγορότερα σε νεαρή ηλικία.
Τώρα στα τελειώματα τους φράκτες και να τους επίπεδο ομοιόμορφα, τοποθετήστε το διακύβευμα κήπο κατά μήκος της γραμμής αντιστάθμισης και καθορίζει μια σειρά μεταξύ των δύο συμμετοχών. Τώρα κόψτε το αντισταθμίσεις με τη βοήθεια κοπτική μηχανή αντιστάθμισης κατά μήκος της γραμμής string. Τούτο θα εξασφαλίζει την ορθή ισοπέδωση των φρακτών.
Sunlight είναι ένας από σημαντικότερους παράγοντες απαιτούνται για σωστή ανάπτυξη φυτών. Επομένως, προκειμένου να καταστεί δυνατή ηλιακή ακτινοβολία να φθάσει στο κατώτατο σημείο του φράκτη, δείτε ότι την κλαδέψετε κατά τέτοιο τρόπο ώστε το κάτω μέρος του φράκτη είναι ευρεία.
Μερικές φορές, στον κήπο σας παραμένει αφύλακτο για μεγάλο χρονικό διάστημα οφείλεται σε κάποιο λόγο. Στις περιπτώσεις αυτές, οι φράκτες έχουν την τάση να υπερκαλύψει. Πλέον μπορείτε Ίσως να αναρωτιέστε για το πώς να κόψετε κατάφυτο φράκτες. Λοιπόν, η απάντηση είναι απλή! Απλά πρέπει να ακολουθήσει την ίδια διαδικασία όπως αναφέρεται ανωτέρω. The μόνον επιπλέον πράγμα θα έχετε να κάνετε είναι, κόψτε το σχήματος V υποκαταστημάτων, ανακαλύψτε το μακρύ κλαδιά μίσχο και ακριβώς τους κοπεί σωστά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κοπτική μηχανή αντιστάθμιση ισχύος για το παχύτερα κλαδιά. Ωστόσο, μπορείτε να περικόψετε το λεπτότερο αυτοί με τη βοήθεια του κοπτική μηχανή χέρι. Τώρα ξέρω ότι το επόμενο πράγμα που πρόκειται να ρωτήσω είναι πώς να τακτοποιήσει ψηλό φράχτες; Απλή, αυτή δεν είναι καθόλου ένα τιτάνιο έργο. Στην πραγματικότητα, μόλις σταθεί σε ένα ψηλό σκαμνί και την εκτέλεση των κούρεμα θάμνων δραστηριότητα. Αν θέλετε, μπορείτε να έχετε μια σκάλα, αλλά να φροντίσει να μη χάσει την ισορροπία. Στερεώνουν You can τη σκάλα με ένα ισχυρό σχοινί σε κάποιο αντικείμενο που καθορίζεται στο έδαφος, ώστε να παραμένει σταθερή.
Συμβουλές για κούρεμα θάμνων
Εδώ είναι μερικές θάμνων για φράκτες συμβουλές για να εξασφαλίζεται η ορθή και επίκαιρη κλάδεμα των θάμνων.
Πάντα κόψτε τα αντισταθμίσεις κατά την περίοδο της ανάπτυξης των φυτών. Ακόμη και αν έχετε διαπράξει κάποιο λάθος κατά εξομοίωση του κινδύνου και τα λανθασμένα διαμορφώνεται σε κάποιο μέρος του κινδύνου, των φυτών εκ νέου αύξησης θα επιδιορθώσει αυτόματα το λάθος. Trim τους φράκτες πριν της καλλιεργητικής περιόδου των φυτών τελειώνει. Τούτο θα διατηρήσει την όμορφη εμφάνιση του φράκτες σας κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.
Ελπίζω να απάντησα ικανοποιητικά ερώτημά σας σχετικά με το πώς να κόψετε φράκτες. Βεβαιωθείτε ότι ακονίσετε τακτικά το κλαδευτήρια, ως συννόμως όξυναν λεπίδες θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα. Μάθετε πώς να ακονίσει κλαδευτήρια και έπειτα κάντε τα πραγματική δραστηριότητα ακόνισμα. Αλλιώς, μπορείτε το πετύχουμε από επαγγελματία.