Γαλλικά Hairstyles Twist: Οδηγίες για το πώς να κάνει ένα γαλλικό Twist

Γαλλική hairstyles ανατροπές είναι μια χαριτωμένη και εκλεπτυσμένο τρόπο για να κρατήσει τα μαλλιά σας. Γαλλική μαλλιά στρίψιμο πάει καλά σε επίσημες και ανεπίσημες εκδηλώσεις. Είναι υπέροχο να φορούν ένα γαλλικό hairstyle στρίψιμο για τη νύχτα prom σας, η πρώτη ημερομηνία ή για τις συνεντεύξεις. Γαλλική χτένισμα στρίψιμο απαιτούν μακρές ή τον ώμο μαλλιά μήκους. Celebrity ηθοποιούς όπως Kirstie Alley, Rachael Weisz, Mena Suvari, Andrea Bowen και Katherine Heigl, έχουν δοκιμάσει όλα τα μαλλιά γαλλική συστροφή. Αν θέλετε να δώσουμε ένα αριστοκρατικό βλέμμα στην προσωπικότητά σας, τότε δοκιμάστε το γαλλικό χτένισμα στρίψιμο.
Πώς να κάνω μια γαλλική Twist;? Πριν ξεκινήσετε με τη γαλλική συστροφή hairstyle σας, να έχετε πολλές καρφίτσες και μια χτένα στο χέρι. Πλύνετε και τα μαλλιά σας πριν styling. Πετσέτα στεγνώνετε τα μαλλιά σας. Μπορείτε να φτιάξετε τα μαλλιά σας κυματιστές ή κατευθείαν ανάλογα με την εμφάνιση που θέλουμε στο τέλος. Το επόμενο βήμα είναι να ξεμπερδέψουν τα μαλλιά σας με μια ευρεία οδοντωτή χτένα. Θα πρέπει να αρθούν όλα τα κόμβων και να αμβλυνθούν τα μαλλιά σας με χτένα σας.
Τώρα μέρος τα μαλλιά σας από το μέτωπο, ανάλογα με την εμφάνιση που θέλετε να δημιουργήσετε. Κρατήστε τα μαλλιά στο χέρι σας στο σβέρκο σε μια αλογοουρά. Στρίψτε τα μαλλιά σας δύο με τρεις φορές. Θα πρέπει να αισθάνεστε τη συστροφή σφίξτε στο σβέρκο. Διπλώστε τα στριμμένα πόνυ ουρά περίπου το ένα τρίτο του στρεπτού μήκος μαλλιών, από την κορυφή προς τον αυχένα του λαιμού σας. Σήμερα, διπλώστε και πάλι ολόκληρο το twisted πόνυ ουρά κάτω, κάτω η ίδια, ώστε να γίνει λιγότερο από το μισό της προηγούμενης μήκος του. Θα πρέπει να μπούκλα τώρα την αλογοουρά κάτω από το αριστερό χέρι σας έτσι ώστε ένα κοίλο διαμορφώνεται. Πιέστε το πάνω δεξιά μέρος της τρίχας σας στο κοίλο. Χρησιμοποιώντας καρφίτσες Bobby, κρατήστε πατημένο το στρίψιμο στη θέση του.
Η τρίχα στο τέλος της συστροφής μπορεί να μπαίνει προς τα μέσα στη στροφή κοντά στην κορυφή using καρφίτσες. Ή μπορείτε να το αφήσει ως swooping roll στην κορυφή. Μπορείτε να κουλουριαστώ τα μαλλιά να βγαίνει στις πλευρές για μια επίσημη εμφάνιση ή αφήστε το, όπως είναι, έτσι ώστε να πάρει ένα περιστασιακό βλέμμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αξεσουάρ για τα μαλλιά, όπως διακοσμητικά καρφίτσες, αδαμάς or κάθε φανταχτερή κλιπ για να διακοσμήσει τα μαλλιά σας γύρω από τη γαλλική μαλλιά συστροφή. «Μέγιστη λακ κατέχουν 'για να κρατήσει το στρίψιμο στη θέση του.
Παραλλαγές του γαλλικού Twist Hairstyles? Η γαλλική συστροφή εξηγείται παραπάνω είναι το κλασικό στυλ. Μπορείτε να δοκιμάσετε πολλές διαφορετικές αλλαγές για την ενίσχυση της βλέμματά σας. Οι λίγες διαφορές στην κλασική εμφάνιση είναι οι εξής:
Γαλλική συστροφή με ντυμένο Μπανγκ
Πασάλειμμα ανατροπές
Επιχείρησης ή τυπική γαλλική συστροφή μαλλιά
Νυφικό γαλλικό στρίψιμο? Μπορείτε να πραγματοποιήσετε πολλές παραλλαγές κατά την προσπάθεια της γαλλικής hairstyles στρίψιμο. Μπορείτε να δοκιμάσετε χρώμα μαλλιών ή να τονίσετε να ενισχύσει την εμφάνιση του γαλλικού στρίψιμο. Είναι ένα εύκολο και απλό χτένισμα που μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγα λεπτά, αν έχετε την πρακτική. Όλοι μας οι γυναίκες προσπαθούν να πάρετε μια ατημέλητη γαλλική έκδοση συστροφή το πρωί όταν σηκώνονται από το κρεβάτι. Μπορείτε να πάρετε μια ματιά τύπο ινστιτούτο αν προσπαθήσετε το γαλλικό χτένισμα στρίψιμο με υπομονή. Το γαλλικό hairstyles στρίψιμο σας βοηθήσει να δούμε εξελιγμένο ή να σας δώσει το κορίτσι της διπλανής πόρτας βλέμμα. Ό, τι μπορεί να είναι μάντρα, γαλλική χτένισμα σας στρίψιμο πάντα θα σας κάνει να ξεχωρίζουν.