Πώς να επιλέξει ένα χαλί γιόγκας: Καλύτερη Mats Γιόγκα

Γιόγκα είναι μια ινδουιστικό Πειθαρχία ή ένα σύστημα ασκήσεων που αναπόσπαστο μέρος πειθαρχίας ινδουιστές, και είναι κυρίως στοχεύουν στην προώθηση η ικανότητα ελέγχου σώμα και νου. Σήμερα, γιόγκα θεωρείται ως μέσο φέρνοντας περίπου ένα συγχρονισμού του σώματος, νου και πνεύμα και συνεπώς ώθηση ψυχική και σωματική υγεία. Δεν μόνο αποκαθιστά ψυχικής και συναισθηματική σταθερότητα με διαχειριστική στρες και άγχος, αλλά θεωρείται επίσης από πολλούς ως αποτελεσματικής μεθόδου ελέγχουσα αρκετές σωματικές διαταραχές. Ωστόσο, για να πρακτική διαφορετικούς τύπους γιόγκα και εμπειρίας όλες θετικές της επιπτώσεις, θα χρειαστείτε ένα άνετο και ανθεκτικό ματ, πόσον είστε αρχάριος ή έμπειρος επαγγελματία. Ενώ επιλέγοντας ένα χαλί γιόγκας, έχετε να λάβουν πολλές πράγματα υπόψη σαν το κόστος διαφορετικών χαλάκια, άνεση και αντοχή. Υπάρχουν μερικά βασικές ιδιότητες ότι το ιδανικό ή καλύτερο χαλάκια γιόγκα πρέπει κατέχουν.
Essential Ποιότητες ενός Yoga Mat? Γιόγκα χαλάκια είναι ένας από σημαντικότερες προμήθειες γιόγκα. Ένα ιδανικό χαλί γιόγκας πρέπει να είναι άνετη και θα πρέπει να είναι σε θέση να παράσχει υποστήριξη, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε είδους ζημία. Δεν πρέπει επιλέξετε ένα ολισθηρό χαλί γιόγκας για εξάσκηση σθεναρή ή ενεργό μορφές γιόγκας. Οι εν λόγω τύπους γιόγκα περιλαμβάνει πολλές δύσκολες στάσεις και έτσι, εφίδρωση προκαλεί. Χρησιμοποιώντας ένα ολισθηρό χαλάκι για εξάσκηση such γιόγκα μπορεί προκαλέσουν τραυματισμό.
Το πάχος ένα χαλάκι γιόγκα είναι ένα άλλο σημαντικό ποιότητα και δεν πρέπει να είναι μικρότερο από 4 mm. Ωστόσο, ορισμένες στάσεις θα απαιτήσει μια πάχος άνω 4 mm. Πάχος χαλί γιόγκας πρέπει να είναι περισσότερο για τα ηλικιωμένα μέλη της οικογένειάς σας. Ανθεκτικότητα και οικολογικής φιλικότητα είναι μερικά άλλες επιθυμητές ποιότητες ενός χαλί γιόγκας για πολλά άτομα. Εάν έχετε συνεχώς να ταξιδιωτικά για προσωπικούς ή εμπορικούς θέματα, τότε μια ελαφριά και φορητή χαλί γιόγκας θα ήταν καλύτερο για εσάς. Επίσης να εξετάσετε η αντίσταση συμπίεσης του ένα χαλάκι γιόγκα πιέζοντας μια μικρή περιοχή μεταξύ δύο δακτύλων και πριν από την αγορά.
Πώς να Επιλέξτε ένα Mat Γιόγκα;? Επιλέγοντας ένα χαλάκι γιόγκα δεν είναι πολύ δύσκολη, δεδομένου ότι τα ουσιώδη χαρακτηριστικά ενός ιδανικού χαλί γιόγκας ήδη αναφερθεί. Πρίν αγοράζει ένα χαλάκι γιόγκα, ποιες κατάλληλες μέγεθος σύμφωνα με απαιτήσεις σας. Το μήκος της γιόγκα χαλάκια μπορούν να κυμανθούν μεταξύ 62 - 75 ίντσες. So επιλέξετε ένα ιδανικό μέγεθος κατάλληλο για σας. Ενώ επιλέγοντας το μήκος χαλάκια γιόγκα, έχετε να εξετάσει το μέγεθος της χρήστη, ως μικρότερες χαλάκι θα επίσης κάνουμε για παιδιά. Το πλάτος αυτών χαλάκια γιόγκα είναι γενικά 24 ίντσες.
Εκτός από μέγεθος, το υλικό που χρησιμοποιείται στην κατασκευή διαφορετικούς τύπους χαλάκια θέματα επίσης πολλή. είναι φθηνά χαλάκια γιόγκα κατασκευασμένα από πλαστικό ή PVC, οι οποίες έχουν εγείρει πολλά περιβαλλοντικά και υγειονομικά θέματα. Σύμφωνα με πολλούς εμπειρογνώμονες, περιέχουν επιβλαβή χημικά, οποίες εκπέμπουν τοξικές ουσίες, ιδιαίτερα σε υψηλές θερμοκρασίες και όταν εκτίθενται θερμότητα. Επομένως, αυτά τα φτηνά στρώματα πλαστικών δεν έχουν λάβει υψηλές θέσεις στην σχόλια χαλί γιόγκας. Θερμική Πλαστικά χαλάκια γιόγκα ελαστομερικά είναι μια άλλη ανέξοδη επιλογή, οποία θεωρούνται καλύτερες από τις πλαστικών τσαντών για περιβαλλοντικές και υγεία εκτιμήσεις.
Φελλό ή από γιούτα, χαλάκια γιόγκα είναι οι προσιτές τιμές, ακόμα φιλικό προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση. Μπορούν απορροφήσει εύκολα ιδρώτα, και αυτό μπορεί αποδυναμώσει τελικά την ίνα. Αυτός είναι ο κύριος μειονέκτημα αυτών τύπων χαλάκια γιόγκα. Έτσι γιούτα και βαμβακιού χαλάκια δεν πολύ ανθεκτικό ή μακράς διαρκείας. Αφετέρου, φυσικών latex και οργανικών φυσικών χαλάκια γιόγκα λατέξ θεωρούνται από πολλούς ως καλύτερο χαλάκια γιόγκα, τόσο από την προοπτική της ανθεκτικότητα και περιβαλλοντικών φιλικότητα.
Ωστόσο, η επιλογή ενός χαλί γιόγκας θα εξαρτηθούν τον τύπο της γιόγκα πρόκειται να πρακτική. «Γιόγκα asthanga» Ζωηρά γιόγκα σαν θα απαιτήσει παχύ χαλάκι με καλή padding και ανθεκτικότητα. Manduka μαύρο χαλί γιόγκας θεωρείται από πολλούς ως καλύτερο μάρκα χαλάκια γιόγκα, ειδικά για γιόγκα asthanga. Εντούτοις, πολλοί άλλοι προτιμούν έναν κουβέρτα αντί χαλάκια γιόγκα για αυτήν γιόγκα, ως κουβέρτα μπορεί απορροφήσει εύκολα εφίδρωσης και εμποδίζουν ολίσθηση. Αφετέρου, κολλώδης χαλάκια γιόγκα είναι ιδανικές για hath γιόγκα και είναι επίσης κατάλληλη για παιδιά. Τα ελαφρά σταθμισμένος φορητές χαλάκια γιόγκα ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των μετακινούμενων ατόμων.
So επιλογή του καλύτερου χαλί γιόγκας μεγάλο βαθμό εξαρτάται από τις ατομικές ανάγκες και απαιτήσεις και είναι επίσης διέπεται από τη φύση της συγκεκριμένης γιόγκα. Ελπίδα αυτές τις απλές συμβουλές για το πώς να επιλέξετε ένα χαλάκι γιόγκα θα σας βοηθήσει να πάρουν μια απόφαση.