Ηλιακή Οθόνες Παράθυρο

Εάν νομίζετε ότι using φιμέ τζάμια ή ταινιών παράθυρο μπορεί να προστατεύσετε το σπίτι σας από τη ζέστη και το έντονο φως του ήλιου, ξανασκεφτείτε το! Φιμέ films γυαλί ή παράθυρο δεν σταματούν τις ακτίνες του ήλιου να φτάσει το ποτήρι, και αφού οι ακτίνες έρχονται σε επαφή με το γυαλί, που ξεκινά άμεσα ακτινοβολεί θερμότητα στο εσωτερικό του σπιτιού. Το γεγονός αυτό καθιστά φιμέ γυαλί ή ταινίες παράθυρο τελείως αναποτελεσματικές από τη θερμότητα και το φως. Η μόνη λύση είναι να χρησιμοποιούν την ηλιακή οθόνες παράθυρο. Αυτές οι οθόνες χρησιμοποιούν ένα ειδικά διαμορφωμένο πλέγμα οθόνη που εκτρέπει πιο υψηλής θερμοκρασίας UV ακτίνες του ήλιου πριν φτάσουν το τζάμι. Ορισμένες από τις θερμότητας είναι επίσης απορροφάται από την οθόνη, ενώ ένα μεγάλο βαθμό από αυτό διασκορπίζεται στη γύρω ατμόσφαιρα έξω το παράθυρο. Ηλιακή παράθυρα στην οθόνη, έτσι, δραστικά περικόψει το ποσό της θερμότητας και ακτίνες που εισέρχονται στο σπίτι ή κτίριο.
Οφέλη από τη χρήση ηλιακής Windows Οθόνης
Blocks Θερμότητα: Σχεδόν το 80-90% της θερμότητας που εισέρχονται στο σπίτι έχει αποκλειστεί από την ηλιακή παράθυρα στην οθόνη. Μπορούν να μειώσουν την εσωτερική θερμοκρασία κατά περίπου 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου, καθιστώντας έτσι τα δωμάτια πολύ πιο δροσερός, και πιο άνετα να διαμένουν in.
Εξοικονόμηση σημαντική ποσότητα ενέργειας: ηλιακή παράθυρα μπορούν να μειώσουν σημαντικά το φόρτο για furniture διατηρηθεί κοντά στα παράθυρα σταδιακά εξασθενεί. Συνήθως, το ξεθώριασμα παρουσιάζεται μόνο σε εκείνο το μέρος των επίπλων που είναι εκτεθειμένο στον ήλιο. Με τη χρήση ηλιακών παράθυρα στην οθόνη, μπορείτε να προστατεύσετε εύκολα όμορφη και ακριβά έπιπλα σας από το ξεθώριασμα και διατηρεί την αρχική του εμφάνιση για πολλά χρόνια.
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων: Ηλιακή οθόνες παραθύρων είναι επίσης χρήσιμα για τη διατήρηση της ιδιωτικής ζωής σας ανέπαφο από όλες αυτές τις toms κρυφοκοιτάζει στην τοποθεσία σας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας του χρόνου, είναι πολύ δύσκολο για ένα άτομο που στέκεται έξω από το σπίτι σας για να δείτε τι συμβαίνει στο εσωτερικό. Την ίδια στιγμή, όμως, μπορείτε εύκολα να δείτε τις δραστηριότητες συμβαίνει έξω.
Blocks Glare: οθόνη παράθυρα Solar block επίσης θάμβωση αποτελεσματικά. If η λάμψη που εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασής καθρέφτες σας ή ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του δωματίου έχει μια σταθερή πονοκέφαλος για σας, την εγκατάσταση ενός ηλιακού οθόνη στα παράθυρα, θα λύσει αυτό το πρόβλημα αμέσως.
Εξαερισμός: Αυτό είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα της ηλιακής οθόνες παραθύρων. Εξασφαλίζουν αερισμού στο σπίτι, ενώ το κλείδωμα αποτελεσματικά σωματίδια σκόνης και ανατριχιαστικά έντομα από την είσοδο του σπιτιού.
Χειμώνας Χρήση: Για τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας το πλαστικό για να τυλίξει τα παράθυρα τους κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, η εγκατάσταση ηλιακών παράθυρα οθόνη είναι μια πιο αποτελεσματική εναλλακτική λύση. Όπως και τα καλοκαίρια, αυτές τις οθόνες προστασία της θερμότητας από την είσοδο του σπιτιού, και ειδικά τον χειμώνα, δεν αφήνετε τη θερμότητα να βγει από το σπίτι, μειώνοντας έτσι τα δωμάτια θερμότερο.
Εκτός από τα οφέλη αυτά, η ηλιακή παράθυρα οθόνης είναι φως στην τσέπη και να προχωρήσει αρκετά στην ενίσχυση της εξωτερική όψη του σπιτιού ή σε ένα κτίριο στο οποίο είναι εγκατεστημένα. Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις πολλαπλές πλεονεκτήματα, ηλιακή οθόνη παράθυρα μπορούν να θεωρηθούν εύκολα μια από τις πιο σημαντικές αγορές που ένα πρόσωπο, οικογένεια, ή μια οργάνωση θα κάνουν όταν μετακομίζουν σε ένα νέο σπίτι ή το γραφείο.