Καταιονισμού Οδηγίες Συντήρησης Συστήματος

Περιβαλλοντικά ευαίσθητες άνθρωποι και ακτιβιστές ασχολούνται με το κάψιμο θέμα της περιβαλλοντικής υποβάθμιση και ρύπανση είναι πάντοτε πολύ ανησυχούν για φυσικών πόρων όπως υδάτινων. Είναι επίσης λεχθέντος ότι το μέλλον πόλεμοι θα πολέμησε για νερό και δεν για λάδι ή όπλα ή συμπαθεί. Οπότε αναρωτιέται κανείς ποιοι είναι οι διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να συμβάλουμε λίγο μας προς την εξοικονόμηση αυτή την ουσιαστική και σχεδόν αναπόφευκτο φυσικό πόρο. Έτσι μια απάντηση που εμφανώς αναδύεται στο νου έχει ψεκαστήρες σε κήπους - είτε πρόκειται για ένα ιδιωτικό κήπο ή σε έναν δημόσιο κήπο. Είναι ένα σύστημα, όπου δεν υπάρχει ορμητική ροή νερού από ένα σωλήνα, οποία οδηγεί σε σπατάλη. Αντ, διαθέτει μηχανισμό, που διασφαλίζει ότι σταγονίδια νερού συνεχώς σκορπιστεί στα φυτά. Τούτο σημαίνει ότι δεν υπάρχει σπατάλη και το ελάχιστο που απαιτείται για τα φυτά που φτάνει τα φυτά. Έτσι αυτό καθιστά αυτές καταιωνιστήρες μια σημαντική πτυχή προσοχής χορτοταπήτων.
Ωστόσο, όπως ακριβώς αυτά τα συστήματα καταιονισμού σέβονται το περιβάλλον και υποστηρίζεται από όλους σχεδόν θα συναντήσετε, θα χρειαστείτε κάποια επιπλέον φροντίδα. τη συντήρηση σύστημα ψεκαστήρων Εκεί έρχεται στο προσκήνιο. Συντήρηση και καταιονισμού αντιμετώπιση προβλημάτων του συστήματος είναι απολύτως απαραίτητα για την αποφυγή κακής χρήσης του νερού. Τόσο εδώ είναι μερικά κόλπα και pointers για συντήρηση σύστημα καταιωνιστήρων.
Οδηγίες για Sprinkler Σύστημα Συντήρηση? Παρατήρηση και επιθεώρηση της ραντιστήρων είναι το πρώτο πράγμα πρέπει να κάνετε όταν ξεκινάτε off. Ρίξτε μια ματιά στα σπασμένα ή φθαρμένα μέρη, όπως η κεφαλή καταιονισμού και ούτω καθεξής και ξεβιδώστε τους από τον ψεκαστήρα. ? Αποκτήστε αντιστοίχιση μέρη και αντικαθιστούν τις προηγούμενες. ? Τότε, για τον έλεγχο πώς το κεφάλι καταιωνιστήρων εργάζεται, τη διαχείριση του συστήματος και στη συνέχεια να μετρήσει την ποσότητα του νερού που ψεκάζεται από τον ψεκαστήρα. ? Μετρήστε την ποσότητα του νερού μέσω της συλλογής σε ένα δοχείο κασσίτερου ή χρησιμοποιώντας ένα βροχόμετρο. Εάν η πίεση και τη ροή της κεφαλής καταιωνιστήρων είναι χαμηλή, τότε θα χρειαζόσαστε να αποσπαστεί ο κεφάλι, καθαρίστε και επιθεωρήστε για ρωγμές. ? Deal με μεμονωμένους κεφαλές καταιωνιστήρων και ρυθμίστε τη ροής ψεκασμού χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι. Αυτή η προσαρμογή θα αποτρέψει ψεκασμό δρόμων πεζοδρόμια, και driveways και δεν θα υπήρχε ξηρές περιοχές γκαζόν. ? Κύκλο Quarter, ημικύκλιο, τρία κύκλο τρίμηνο και ένα πλήρες κύκλο είναι οι συνήθεις ροής ψεκασμού. Άλλο πράγμα οποία μπορεί να προκαλέσει ροή ψεκασμού να αλλάξει είναι πάτημα ή μετακινείτε το καταιωνιστήρων κεφάλια. ? Πριν κάνει κρύο, αποστραγγίστε ολόκληρο το σύστημα. Για να κάνει που ακολουθούν είτε το σύστημα καταιωνιστήρων εγχειρίδιο εγκατάστασης ή λαμβάνουν τη βοήθεια ενός επαγγελματία, ποιος θα εύστοχα ειδικευμένους και θα ξέρουν πώς να επισκευάσει ένα σύστημα ψεκαστήρων. ? Ενώ εγκατάσταση του συστήματος σε άνοιξη, προσέξτε και ακολουθήστε κάθε προφύλαξη σχετικές με καταιωνιστήρων συντήρηση σύστημα. ? Εάν έχει συμβεί ότι χάνετε στο εξουσία καταιωνιστήρων, δείτε αν ο ελεγκτής ή των χρόνων λειτουργεί σωστά. Σε περίπτωση υπάρχει απώλεια εξουσίας, θα μπορούσε σημαίνουν ότι χρειάζεστε να επαναφέρετε ελεγκτή. ? Ρυθμίστε στάθμες ύδατος ανάλογα με τις εποχές. Την άνοιξη και πέφτουν, γενικά τα φυτά ανάγκη λιγότερο νερό. ? Κάνετε μια υγρή ή «κλαίει» ελέγξετε καταιονισμού μετά από μια μόνο κύκλο. ? Αν βρείτε διαρροή καταιωνιστήρων, δείχνει μια κατεστραμμένη ή φθαρμένη βαλβίδα κάπου στα κουτί βαλβίδων και πρέπει να αλλάξει. ? Αφού τελειώσετε με αυτό, μόλις περάσουν από τη λίστα ελέγχου για τη συντήρηση του συστήματος καταιονισμού και πάλι. Αυτό περιλαμβάνει τα εξής:? Είναι το νερό που πιτσιλιστεί και ψεκάζονται σε όλο εκτός από τα φυτά; ? Υπάρχουν εμπόδια μεταξύ του ύδατος και το επιθυμητό περιοχές; ? Υπάρχουν διαρροές; ? Υπάρχουν οποιαδήποτε χαλασμένα κεφαλές καταιωνιστήρων; ? Είναι το πίεση του νερού πολύ υψηλή ή χαμηλή; ? Έτσι μόλις τελειώσετε με τηλεφωνητή στα ερωτήματα αυτά αρνητική, εξετάσει δουλειά σας! Αυτό ήταν ακριβώς για τι όλα υπήρχε, να αναφέρω περίπου συντήρησης σύστημα καταιωνιστήρων.
Τέλος, αφήνει εξοικονομούν νερό ρίχνοντας συστήματα καταιωνιστήρων και διατήρησής τους, ακόμα κι αν είναι σε μικρή κλίμακα. Διότι ποιος ξέρει κάνοντας αυτό σας ρυθμίζετε παράδειγμα. Άλλωστε, φιλανθρωπία αρχίζει στο σπίτι!