Επιλέγοντας ένα Χρώμα μαλλιών

Χρωματισμός ή την προβολή τρίχα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να πάρει μια νέα ματιά. Σίγουρα φυσικό σας χρώμα μαλλιών σας ταιριάζει μάλλον καλύτερα, αλλά τι συμβαίνει στην προσπάθεια κάτι καινούργιο; Μετά από όλα, makeovers είναι για όσους θέλουν μια αλλαγή! Έτσι μαζί με το νέο κούρεμα σας, θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε την επιλογή ενός χρώματος των μαλλιών που θα σας ταιριάζει καλύτερα.
Πώς να επιλέξετε ένα χρώμα μαλλιών;
Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχουμε κατά νου, ενώ επιλέγοντας ένα χρώμα μαλλιών και στυλ. Ενώ η επιλογή του χρώματος των μαλλιών, θα πρέπει να έχετε κατά νου το δέρμα σας ύφος και πρωτότυπο χρώμα των μαλλιών σας πάρα πολύ. Θα αποτελέσει μάταιη άσκηση για να δώσει τα μαλλιά σας ένα χρώμα που δεν ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά και τη χροιά σας. Ένα άλλο πράγμα που θυμάστε είναι εάν μπορείτε το μεταφέρετε off. Ίσως καλά θελήσετε να χρώμα τρίχας σας σε φωτεινά σκιές κόκκινου ή ιώδες, αλλά εάν σκέφτεστε φαίνεται περίεργο, θα φαίνεται περίεργο. Όποια και αν είναι το χρώμα, πρέπει να είστε σε θέση να το μεταφέρουν μακριά. Εδώ Πάω να συζητήσουν χρώμα μαλλιών ιδέες για διαφορετικούς τόνους του δέρματος.
Βαφή μαλλιών Ιδέας για τη δίκαιη ξεφλουδισμένα? Αν είστε ανοιχτόχρωμης επιδερμίδας, τα χρώματα μαλλιών που θα σας ταιριάξει καλύτερα are ξανθά, μαύρο, καφέ και χρυσό. Έτσι, εάν θέλετε να πάτε για, προτείνω ένα από αυτά τα χρώματα. Αλλά αν είστε φοβισμένοι για το πώς η πλήρης αναμόρφωσή του θα εξετάσει, θα πρότεινα να πάρει τονίζει. Αν πρόκειται για επισημαίνει, όλα τα παραπάνω χρώματα είναι ωραία, εκτός από μαύρη, υποθέτω. Μπορείτε να επισημάνετε τα μαλλιά σας με χρώματα όπως το καφέ και μοβ για μια πραγματικά funky εμφάνιση. Για καστανά μαλλιά, μπορείτε να έχετε ελαφρά χρυσή αποχρώσεις του ξανθά, ή θα μπορούσατε επίσης πολύ ελαφριά επισημάνω καστανά μαλλιά σας σε αποχρώσεις του χαλκού. Μαύρη μαλλιά μπορεί να χρωματισμένα χρυσή, μοβ ή χαλκό. Μην χρώμα μαύρα μαλλιά σας σε σοβαρή σκιά ξανθά, αν δεν αρέσει βλέμμα Έιμι Γουάινχαουζ του!
Βαφή μαλλιών Ιδέας για Dark εκδορά? Σκούρο δέρμα άτομα έχουν ως επί το πλείστον μαλλιών μόνο σε δύο χρώματα, μαύρο ή καφέ. («Γκριζάρισμα" Εάν δεν είναι!) Καταρχάς, επιτρέψτε μου να χαρακτηρίσει τους τόνους του δέρματος μεταξύ των σκουρόχρωμων ανθρώπων. Αν έχετε αμυγδάλου χρώματος τόνο του δέρματος Πενέλοπε Κρουζ, τότε θα ήθελα να προτείνω κάτι σαν χαλκός, ή ακόμη και χρυσές ανταύγειες. Αν έχετε μια ελαφρώς πιο σκούρο τόνο του δέρματος, δηλαδή όπως και Tyra Banks, στη συνέχεια, όπως εκείνη μπορείτε επίσης να χρωματίσετε online διάγνωση χρυσό ή σκούρο ξανθό. Εάν έχετε έναν τόνο του δέρματος όπως η Ναόμι Κάμπελ, στη συνέχεια, με λίγη εμπιστοσύνη και adventurousness, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε χρυσαφένια ξανθιά!
Ένα τέχνασμα Θα πρότεινα πριν από τη βαφή μαλλιών σας είναι ότι, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες άλλων ανθρώπων στο διαδίκτυο που έχουν αποχρώσεις του δέρματος και το χρώμα μαλλιών παρόμοια με τη δική σας. Δείτε τι χρώμα και στυλ έχουν χρησημοποιήσει, έτσι ώστε παίρνετε μια ιδέα τι χρώματα θα σας ταιριάζουν. Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στο Διαδίκτυο για χρωματισμό, και κούρεμα στυλ και ιδέες, να έχουν μια εικόνα του τι θέλετε να μοιάζουν, πριν να πάει στο κομμωτήριο. Και αν δεν τους βολεύει, καλά, μπορείτε να μάθετε από τα λάθη τους!
Θα πρέπει να είναι προσεκτικοί κατά την επιλογή ενός χρώματος των μαλλιών, καθώς ορισμένες χρώμα μαλλιών προϊόντων μπορεί να αποδυναμώσει τα μαλλιά σας, οδηγώντας σε απώλεια μαλλιών. Ως εκ τούτου να εξασφαλίσουν την κατάλληλη φροντίδα για τα μαλλιά, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σωστά προϊόντα περιποίησης μαλλιών.