Do it Yourself Εγκατάστασης Γκάτερ

Υδρορροές είναι ονομάζεται επίσης ως μαρκίζες κατωτατου και είναι κυρίως υπεύθυνα να στραγγίξει ομβρίων από τους στέγη του σπιτιού ή διαμέρισμά σας. Έχοντας μια σωστά εγκατεστημένη υδρορροή είναι πραγματικά απαραίτητο, όπως υδρορροές επιτρέπουν τα νερά της βροχής να ρέει μακριά από την κατοικία σας. Αυτό αποτρέπει το βρώμικα οσμή προκαλείται από στάσιμο νερό βροχής στα περίχωρά σας και κρατά σπίτι σας καθαρό. Εγκατάσταση υδρορροές δεν είναι μια δύσκολη δουλειά, μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι σωστός σχεδιασμός, η γνώση της να κάνετε μόνοι σας διαδικασία τοποθέτησης υδρορροών και όλα τα απαραίτητα υλικά στο χέρι. Εδώ είναι οι οδηγίες για το πώς να εγκαταστήσετε υδρορροών.
Γκάτερ Οδηγίες Εγκατάστασης
Γνωρίστε τις απαιτήσεις σας
Δράπανο μηχανή, κατσαβιδιών, σιδηροπρίονο λεπίδα, μεζούρα, Σκάλα, βίδες απόδειξη σκουριά, τμήματα υδρορροή και το όλα τα αναγκαία εξαρτήματα όπως το αγκώνες, τέλος κομμάτια, γωνιές, διεξόδων σταγόνα. Silicon καλαφατίστε και καλαφατικού, γραμμή κιμωλία, το επίπεδο ξυλουργού και ένα επίπεδο εγχόρδων.
Βήματα στη Γκάτερ Διαδικασία Εγκατάστασης
Σχεδιασμός
Στην αρχή, σχέδιο συστήματος υδρορροών σας. Ρίξτε μια ματιά σε σπίτι σας και καθορίσει σποτ στο εγκαταστήσετε υδρορροές βροχή. Δείτε ότι επιλέγετε ένα τέτοιο spot, που θα πάρουν το νερό της βροχής από τη στέγη και άμεση κάπου μακριά από το σπίτι.
Υπολογιζω.
Έναρξη μέτρησης του μήκους στέγη σας, έτσι ώστε να μπορείτε να κόψετε και η συναρμολόγηση των τμημάτων υδρορροών σωστά κάτω από τη στέγη. Μια ενότητα υδρορροή είναι κανονικά περίπου 10 πόδια μακρύς. Με τη γνώση το μήκος ενότητα υδρορροών και επίσης μήκους των ακμών roof, θα μπορείτε να προσδιοριστεί ο αριθμός τμημάτων υδρορροής θα έχετε να διορθώσετε στην άκρη στέγη. Τώρα, ρίξτε μια ματιά στο σχεδιάγραμμα υδρορροή, αλλά και οι μετρήσεις στέγη? Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να υπολογίσει τον αριθμό των εξαρτημάτων υδρορροών θα πρέπει να συνδέσετε. Να κρατάτε τη τμήματα υδρορροή σωστά και φέρει το φορτίο νερό, θα επίσης να εγκαταστήσετε παρενθέσεων μετά κάθε 20 ίντσες ή έτσι. Θυμηθείτε αυτό και αναλόγως το μέτρο!
Στερέωση Γκάτερ τμήματα? Πριν από τον καθορισμό των τμημάτων υδρορροή, σήμα ένα σημείο περίπου ½ ή 1 ίντσα κάτω από την άκρη στέγης, μακριά από το downspout καθώς και προς την κατεύθυνση της downspout. ? Δείτε ότι είναι σημειωμένα αυτά σημεία, ελέγξτε το με το βοήθεια ενός επιπέδου συμβολοσειράς. ? Τώρα, το επόμενο βήμα είναι να προσδιοριστεί η πλαγιά, να μπορέσει η ομαλή ροή νερού μέσω του. ? Η κλίση υδρορροή πρέπει να είναι περίπου 1 / 15 ίντσα για απόσταση κάθε ποδιού. ? Επιπλέον, υπολογίζεται η απόσταση από την πρώτη κιόλας σήμανση στο τέλος downspout. ? Mark αυτές τις αποστάσεις με τη βοήθεια μιας κιμωλίας προς τα δύο άκρα. ? Σήμερα, πηγαίνετε στο τέλος και να εγκαταστήσετε downspout τα στοιχεία υδρορροή, όπως οι γωνίες παρένθεση, κ.λπ. με τη βοήθεια ενός μηχανήματος γεώτρησης, λίγο κατσαβίδι και μερικές βίδες απόδειξη σκουριάς. ? Πάρτε μια σκάλα, και τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε με εγκατάσταση του τμήματα υδρορροή σε παρένθεση και τη σύνδεση όλοι τους με υποδοχές υδρορροή. Δείτε να προσαρμόσετε τα τμήματα υδρορροή κόβοντας τους με τη βοήθεια ενός σιδηροπρίονο λεπίδα? Το νερό μπορεί μερικές φορές να διαρρεύσει από τις ραφές υδρορροή. Προκειμένου να αποφευχθεί η διαρροή, να πάρει κάποιο σιλικόνη καλαφατίστε και διαδώστε το πάνω από το μήκος του τμήματος υδρορροή μέσω της μηχανής καλαφάτισμα. ? Έχετε εγκαταστήσει με επιτυχία τις εγκαταστάσεις υδρορροή, αλλά εξακολουθεί να διενεργεί έλεγχο για όλες τις πραγματοποιηθείσες εξοπλισμό και εξαρτήματα, έτσι ώστε να μην είναι αόριστα σταθερές. ? Έχετε τον αγκώνα σταθερό κάτω από την έξοδο του σχολείου και η λήψη περαιτέρω μέτρων και κόψτε το downspout. Στερεώστε το στο κάτω μέρος της εξόδου πτώσης. ? Τέλος, επισυνάπτουν στερέωσης παρένθεση στο downspout για να το κρατήσετε στη θέση του. ? Για άλλη μια φορά, διενεργεί έλεγχο για τα πάντα και να θαυμάσετε το έργο δεδομένου ότι αυτό ήταν τελείως ένα do it yourself διαδικασία εγκατάστασης των υδρορροών και είχατε ζήτησε πουθενά επαγγελματική βοήθεια.
Υποθέτω ότι πρέπει να έχεις μια δίκαιη ιδέα για το πώς να εγκαταστήσετε υδρορροών και μόνοι σας. Ωστόσο, θα πρότεινα να έχετε κάποιον μεταξύ των μελών της οικογένειας ή στη γειτονιά σας μαζί σας για να βοηθήσει. Το να είσαι do it yourself installation υδρορροή δεν σημαίνει ότι πρέπει να εργάζεται μόνος του. Αυτό είναι επειδή θα έχετε την ευκαιρία να εργαστούν σε μια σκάλα και μερικές φορές τα χέρια σας δεν μπορεί να φτάσει τα δύσκολα σημεία. Αλλά αν νομίζετε ότι μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά πηγαίνετε μπροστά και να το κάνουμε, αλλά την ίδια στιγμή να λάβει τη φροντίδα του εαυτού σας!